Смачний рецепт солодких кабачків: швидко, просто та смачно

Рецепт солодких кабачків

Солодкі кабачки — це чудовий спосіб скуштувати зимовий кавун влітку! Це легкий та освіжаючий смак, який прекрасно підходить для гарячих днів. А ще ці овочі дуже корисні для здоров’я. А тому, якщо ви шукаєте новий спосіб готувати кабачки, то цей рецепт для вас.

Їх можна приготувати дуже швидко та просто. Вам знадобляться лише кілька інгредієнтів, які ви маєте в шафці. А основний інгредієнт — це, звичайно ж, кабачок. Варто зазначити, що кабачки краще вибирати молоді та невеликі. Вони будуть м’якішими та соковитими.

А щоб смак солодких кабачків захоплював ще більше, можна додати в них колір. Для цього варто використовувати різні сорти кабачків: зелені, жовті та навіть білі.

Поставте кабачки в маринад на декілька годин або навіть на ніч. Це дозволить кабачкам насититися смаком та стати ще смачнішими. А потім просто відправте їх на гриль або пательню та насолоджуйтесь прекрасними смаженими солодкими кабачками!

Рецепт смачних кабачків

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 г;
  • Яйця – 2 шт;
  • Борошно – 4 столові ложки;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком;
  • Соняшникова олія – для смаження.

Інструкції:

  1. Кабачки змийте і наріжте на тонкі кружечки чи пластинки.
  2. Вимочіть нарізані кабачки в холодній воді на 15-20 хвилин, щоб вони стали менш гіркими.
  3. Посипте нарізані кабачки сіллю і перцем за смаком.
  4. У блюді розбийте яйця і хорошо перемішайте.
  5. У іншому блюді розкрийте борошно.
  6. Занурте кабачки спочатку в яйця, потім обсипте їх борошном з обох сторін.
  7. Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні.
  8. Обсмажте кабачки по 3-4 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотистими.
  9. Вийміть кабачки і покладіть на кухонний рушник, щоб зняти надлишкову олію.
  10. Подавайте готові кабачки гарячими.

Смакуйте свої смачні кабачки разом з родиною та друзями!

Інгредієнти для приготування

  • 2 кабачки середньої величини
  • 2 яйця
  • 50 гр рослинної олії
  • 50 гр цукру
  • 100 гр борошна
  • 1 ч.л. розпушувач тіста
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. кориці
  • 1/4 ч.л. гвоздики
  • 1/4 ч.л. мускатного горіха
  • 1/4 ч.л. імбиру
  • 1/4 ч.л. кардамону
  • 2 ст.л. меду
  • 50 гр волоських горіхів (за бажанням)

Спосіб приготування солодких кабачків

Спосіб приготування солодких кабачків

Для приготування солодких кабачків знадобиться:

  • 2 середні кабачки;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • сіль за смаком;
  • мелена кориця за смаком.

Ось декілька кроків, які допоможуть вам приготувати ці смачні кабачки:

  1. Наріжте кабачки на тонкі кружечки.
  2. Посипте кабачки цукром з обох сторін.
  3. Розітріть цукор в кабачках і залиште протриматися протягом 10-15 хвилин.
  4. На пательні розігрійте олію.
  5. Поставте кабачки на пательню в один шар і обсмажте до золотистого кольору з обох сторін.
  6. Остудіть кабачки і поливайте меленою корицею.
  7. Солодкі кабачки готові до подачі!

Цей солодкий рецепт кабачків можна використовувати як самостійну страву або подавати як додаток до інших страв. Подавайте їх теплими або залиште охолоними, на ваш розсуд.