Жиросжигающий суп з селери, рецепт з фото

Жиросжигающий суп з селери

Селера – це дієтичний продукт, особливо популярний своїми жиросжигающими властивостями і низькою калорійністю. Пропоную вам жиросжигающий суп з селери. Ця страва – відмінна можливість скинути зайві кілограми без виснажливих дієт і спортзалу, а також такий суп допоможе очистити організм.Яскравий і дуже смачний овочевий суп заряджає енергією і гарним настроєм. Свіжа, ароматна зелень додає супу з селери пікантні нотки, а помідори і перець надають насичений смак. Що б повторити рецепт вам знадобиться зовсім небагато простих інгредієнтів, але смак і аромат виходять чудовими, тому дуже важко буде втриматися від добавки.Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 300 г;
  • свіжі помідори – 2 шт .;
  • селера – 2 стебла;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • перець солодкий – 1 шт .;
  • морква – 1 шт .;
  • спеції – за смаком.

Як приготувати жиросжигающий суп

Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Всі овочі добре моєму під проточною водою. Капусту дрібно шаткуємо.

Селера нарізаємо на невеликі шматочки.

Моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці або середньої.

Помідори нарізаємо тоненькими шматочками, як показано на фото.

Перець розрізаємо навпіл, прибираємо насіння і нарізаємо невеликими шматочками.

Беремо цибулину середнього розміру, очищаємо від лушпиння та дрібно нарізаємо.

Беремо каструлю, викладаємо в неї капусту, наливаємо воду і відправляємо на попередньо розігріту плиту. Доводимо воду до кипіння і варимо капусту 5-6 хвилин.

До капусти додаємо помідори, перець, морква, цибуля і варимо все 10 хвилин.

В кінці додаємо селера, трохи солі, все добре перемішуємо і варимо ще 10-15 хвилин.

Жиросжигающий суп з селери готовий. Все дуже просто і смачно.

Наливаємо суп в тарілку, додаємо свіжої зелені і подаємо до столу.